Weerribben-Wieden marathon en toertocht 6 en 7 april

Geplaatst op 28-12-2023  -  Categorie: Algemeen

Op zaterdag 6 april 2024 organiseert Roeivereniging ’t Diep uit Steenwijk voor de 25e keer de roeimarathon (https://wwmt.tdiep.nl/). De marathon is deze keer 59 km lang en voert door het prachtige Weerribben en Wieden gebied in NW-Overijssel. De mogelijkheid bestaat om met de wedstrijd- of prestatietocht mee te doen. De wedstrijd telt mee voor het KNRB-marathon klassement. Voor de prestatietocht heeft zich al één team van De Geeuw met een C4*+ aangemeld.

Mocht je de marathon te lang vinden, dan is er nog het alternatief om op zondag 7 april 2024 de toertocht over 31 km te roeien. Hiervoor hebben al 2 teams van ieder 5 personen van De Geeuw zich opgegeven.

Er kan worden gevaren met een wherry, C2*+, C3*+ of C4*+. Het is een prima training voor de Elfsteden roeimarathon, maar je kunt natuurlijk ook meedoen als je niet van plan bent de Elfsteden te roeien! De marathon is bedoeld voor de sportieve en goed voor langere afstanden getrainde roeier, man of vrouw, jong of oud.

Voor het vervoer van onze boten kunnen we gebruik maken van onze eigen nieuwe botenwagen!

Als je belangstelling hebt voor de marathon (wedstrijd- of prestatietocht) op zaterdag 6 april geef je dan vóór 1 februari 2024 op bij Emil Sandstra via emil.sandstra.[antispam].@gmail.com.

Als je belangstelling hebt voor de toertocht op zondag 7 april 2024  geef je dan vóór 1 februari 2024  op bij Jos Sluijter via retjiulssoj.[antispam].@gmail.com.

31 december 2023,
Peter Wiersma

 

 
 
 

Roeivereniging de Geeuw
Malta 1a
8601GW SNEEK
Nederland

 

siraterces.[antispam].@degeeuw.nl