Wedstrijd roeien?

Geplaatst op 21-07-2023  -  Categorie: Algemeen

Ook….. of nog een keer een wedstrijd roeien?

 

Schrijf je nu in voor de eerste wedstrijdvoorbereiding op vrijdagavond 21 juli 19:00.

Het inschrijfformulier hangt op het prikbord. Geef ook gelijk aan welk nummer je ambieert!

 

Op zondagmorgen 2 juli hebben we met een groep enthousiaste roeiers gefilosofeerd over de mogelijk wedstrijden die we zouden kunnen gaan roeien. Het enthousiasme waarmee 2 groepen de 11-steden roeimarathon hebben geroeid heeft aanstekelijk gewerkt. Het idee is om in het najaar een paar wedstrijden de starten om mei volgend jaar ook weer goed getraind te starten aan de 11-steden roeimarathon. Er zijn al roeiers die zeker een wedstrijd willen starten en wellicht kunnen er meer starten. Is toch heel gezellig om met een grote groep van de Geeuw af te reizen. Op vrijdagavond 21 juli willen we de eerste keer gezamenlijk het water op gaan. Op het prikbord in de kantine van de Geeuw hangt een inschrijflijst als je mee wil. Je mag dan ook gelijk aangeven welk nummer je graag zou willen starten bv. n gladde of een C-boot in een 4 of een 8 en met dames, heren of een mix team. Schrijf je op tijd in dan kunnen we kijken wat mogelijk is.

 

Hieronder een overzicht van de wedstrijden waaraan roeiers al mee willen doen:

 

30 september: Eemhead

Achtervolgingswedstrijd over 2.5 (C-boten) en 5 km (glad) tussen Baarn en Amersfoort; een dag waarop altijd de zon schijnt volgens de organisatie! (Competitiewedstrijd)

 

21 en 22 oktober: Tromp Boat Races

Tijdsrace over 5300 meter op het Hilversumskanaal voor alle boottype (alleen glad, nationale wedstrijd)

 

5 November: Novembervieren Wedstrijd

Tijdsrace over 4000 m voor vieren op de Amstel met 15 seconde startverschil georganiseerd door de Hoop (alleen glad, nationale wedstrijd)

 

11 november Lingebokaal

De mooiste 6 km van Nederland Achtervolgingswedstrijd op de Linge tussen Kedichem en Leerdam (c en glad, competitiewedstrijd)

 

10/11 mei 2024 Elfstedenroeimarathon

 

Hartelijke groeten, Joris, Yvonne, Machteld en Gerdien

 
 
 

Roeivereniging de Geeuw
Malta 1a
8601GW SNEEK
Nederland

 

siraterces.[antispam].@degeeuw.nl