Landelijke toertocht op 8 juni 2024: De Greidhoeketocht

Geplaatst op 22-11-2023  -  Categorie: Algemeen

Jaarlijks organiseert de toercommissie van RV De Geeuw een tocht voor recreatieve roeiers van landelijke roeiverenigingen. Deelnemers maken kennis met het prachtige roeiwater rondom Sneek. In ons waterrijke gebied is weer een mooie route van ± 40 km uitgezet. De route voert u vanuit Sneek via IJlst, Bolsward naar Easterlittens. Daar wordt de lunch gebruikt . Op de terugreis gaan we via de dorpen Rien, Reahus, Tirns en door het centrum van Sneek terug naar De Geeuw. Er wordt geroeid in wherry's en C-boten.

Route informatie:

Kopieer onderstaande link in uw browser om te zien welke route we gaan roeien: 

 https://afstandmeten.nl/index.php?id=3574543

Moeilijkheidsgraad:

Goede conditie vereist vanwege de afstand.  Meerderheid van roeiers & stuur Sc2/St2 gecertificeerd. Zelfstandig kunnen kaartlezen. We roeien niet op groot water.

 

Aanleg- en wisselplaatsen onderweg:

Voldoende en verspreid over gehele route.

Faciliteiten: wc’s bij lunchplaats.

Wat kost een dag plezier?

De kosten voor deze verzorgde dag bedragen € 45,00 p.p. Bij de prijs inbegrepen is het gebruik van de boten van onze vereniging, ontvangst met koffie/thee en sûkerbôle, een eenvoudige lunch in Easterlittens en een afsluitend dinerbuffet (excl. consumpties). Inschrijven kan tot 27 mei 2024.

Na ontvangst van de inlegkosten, wordt u definitief ingedeeld in een boot. Meer informatie of aanmelden kan via thcotreotekjilednal.[antispam].@degeeuw.nl. Namens de toercommissie zal Atie Wilkens reageren. RV De Geeuw kan maximaal 47 gasten een plaatsje geven. U kunt zich inschrijven met een (kleine) groep of individueel.

 

 
 
 

Roeivereniging de Geeuw
Malta 1a
8601GW SNEEK
Nederland

 

siraterces.[antispam].@degeeuw.nl