De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek
Home | Vereniging | Toercommissie

De toercommissie zorgt voor een groot aanbod aan toertochten. De agenda voor de tochten in 2018 vind je hier.

Als er meer informatie per tocht is, zul je deze hieronder vinden.

Scullen en smullen-tocht: ook voor 1e jaars!

De toercommissie organiseert op zaterdag 8 september as. een mooie tocht rond Sneek waarbij we een aantal keren aanleggen en iets lekkers gaan nuttigen.

Deze tocht is vooral bedoeld voor roeiers die nog nooit of niet vaak een tocht geroeid hebben. Ook roeiers die (nog) niet in het bezit zijn van diploma’s kunnen inschrijven.

Uiteraard zijn ook alle andere Geeuw leden van harte welkom!! We starten om 10.00 uur bij De Geeuw en zijn rond 14.00 uur weer terug. Aanmelden kan via het inschrijfformulier wat binnenkort in de kantine hangt.

We hopen op een grote deelname. Yolande Maus,(yolande_maus@planet.nl), Andrea Palm (andreapalm93@gmail.com), Atie Wilkens (atiewilkens@hotmail.com)

 

Midzomernacht tocht 22 juni 2018

We hebben een leuk rondje voor de boeg, met een pauzeplaats aan en eiland, waar we een zelfgemaakt hapje en een drankje uit de tas toveren. Ook voor roeiers die vorig jaar gestart zijn. Laat je verrassen tijdens de langste nacht van 2018! We gebruiken C boten, voor beginners in overleg.
Aanwezig op de club 21.00 uur, Vertrek 21.15 uur, terug in de kantine ongeveer 00.30 uur.
De inleg is € 5,-. Inschrijflijst hangt in de kantine; inschrijven kan tot 12 juni. Voor info: Yolande Maus, tel.nr.0515-443265 en Jetske Cnossen, tel.nr. 06-23561296.

We kijken naar je uit!

Tweedaagse tocht op Vecht en omgeving

Laatste kans om je op te geven! - tweedaagse tocht op Vecht en omgeving. Voor de toertocht naar Weesp op zaterdag 2 juni en zondag 3 juni zijn tot nu toe nog vier plaatsen vrij. Als je dit evenement ook niet wilt missen, geef je dan gauw op want het deelnemersaantal is beperkt. We zullen daar met 4 Wherry's op de Vecht en de aangrenzende wateren de omgeving verkennen. Voor de overnachting hebben wij kamers in een hotel in de buurt (Bussum) gereserveerd en 's avonds eten we samen in Bregtje's proefrestaurant, wat dat ook moge betekenen(?).
De kosten voor dat weekend zijn 95,- euro per persoon, incl. vervoer, boothuur, en eten. Alleen de drankjes die je 's avonds nog neemt zijn voor eigen rekening. We vertrekken zaterdagmorgen om 08.30 uur en zijn zondag in de middag weer terug.
Op zaterdag zullen wij een rondtocht maken via Driemond, Diemen, Amsterdam, Ouderkerk, Abcoude en Driemond weer terug naar Weesp en voor zondag hebben we een iets kortere tocht gepland via Muiden, Naarden, Ankeveen en Uitermeersluis en via de Vecht naar Weesp.
De inschrijflijst hangt op het prikboord, bereid voor jouw inschrijving; Er is dus nog ruimte voor 4 deelnemers. Wij hebben er al heel veel zin in en verheugen ons op dat weekend.

Ellen, Andrea & Thomas

 

Sliedrechtse Biesbosch Gastentocht

Vooraankondiging!!

Op zondag 1 juli a.s. kunnen we deelnemen aan een mooie tocht in een (voor de meesten van ons) onbekend gebied namelijk de Sliedrechtse Biesbosch. De Koninklijke Dordrechtse Roei-en Zeilvereniging organiseert deze tocht van ongeveer 30 km door het gebied iets ten oosten van Dordrecht.

Wij hebben drie wherry’s kunnen reserveren voor deze tocht en hopen op voldoende inschrijvingen vanuit de Geeuw. Vanwege de afstand wel vroeg vertrekken; na afloop van de tocht is er een buffet op de roeiclub aldaar.

Inschrijfformulier komt begin april op het bord, inschrijven kan daarna tot half mei. Nu al vragen? Stel ze aan Jetske Cnossen. Organisatie Ellen Wolke en Jetske Cnossen.

 

Verslagen van toertochten in 2017
 

De toercommissie bestaat uit de volgende leden:

Fred van der Werf (coördinator), Thomas Klein, Atie Wilkens, Andrea Palm, Yolande Maus, Nettie de Vries, Marscha Elling, Jetske Cnossen en Ellen Wolke.

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!