De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek
Home | Roeien

Roeien bij RV De Geeuw in Sneek

De Geeuw trekt vele enthousiastelingen voor de roeisport aan. Ze komen uit Sneek en 'omkriten', van Harlingen tot Heerenveen, en zelfs tot voorbij Dokkum! Dat zegt veel over de manier waarop de roeisport beoefend wordt in Sneek, en natuurlijk over het prachtige roeiwater, beginnend op De Geeuw, maar waar geen eind aan komt.

In eerste instantie richten we ons bij De Geeuw op het recreatief roeien, dit noemen we toerroeien. Het betekent dat je recreatief roeit en tochten in de omgeving maakt, en zelfs ver daar buiten. Ook buitenlandse tochten behoren tot de mogelijkheden.

Maar er zijn ook mogelijkheden om te wedstrijdroeien, zowel voor de jeugd als de volwassenen (senioren en veteranen/veterinnen vanaf 27 jaar).

Omdat we zoveel mogelijk op vaste tijden roeien, leer je snel mensen kennen. Als je al ervaring hebt met roeien dan kun je contact opnemen met de secretaris van de vereniging. Je wordt dan via de roeicommissaris zo snel mogelijk aan een ploeg geholpen, of je krijgt toestemming om alleen te gaan roeien. Je kunt dan elk moment van het jaar beginnen met roeien.

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!