De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek

Nieuw seizoen in aantocht

Zin om te komen roeien bij Roeivereniging De Geeuw in Sneek? Dat kan, je bent van harte welkom. De vereniging is altijd blij met nieuwe leden: jong, oud, man, vrouw, ervaren of onervaren, dat maakt niet uit. Je bent welkom om je aan te sluiten en wij doen ons best om je op weg te helpen en je thuis te laten voelen. De ervaring leert dat de meeste alles al snel hun weg vinden binnen de vereniging. Het vergt wel een inspanning van jezelf, je moet zelf actief zijn om een ploegje te vormen of je aan te sluiten bij een bestaand ploegje.

   Covid-19 en de club

Voorlopig zijn we nog niet van dit virus af. Het aantal besmettingen stijgt iets en het schijnt dat er vooral besmettingen in huiselijke kring plaats vinden.

Dit heeft ook consequenties voor onze club. De zomer loopt ten einde en we zullen weer meer binnen gaan zitten.  Het bestuur dringt er daarom op aan om scherp te letten op het bewaren van de nodige afstand. Aan de buitenkant naast de eerste twee ingangen zijn handige desinfecteer dispensers geplaatst. Maak er gebruik van! Voor je eigen veiligheid en die van anderen. Het schoonmaken van de handles is daardoor minder noodzakelijk.

Als de stuur te dicht bij de slag zit, kan er een mondscherm gebruikt worden. Twee stuks liggen binnen naast de ingang van de kantine.

Daarnaast is het aan te raden om steeds in hetzelfde groepje te blijven roeien. Dit kan de kans op besmetting minder maken.

   alles
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!