De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek
Bestuur & commissies | PROEF Nieuws

 

Nieuws uit de Vereniging

 

Dames Acht.jpg

Algemene Ledenvergadering

Datum 20 september 2020

Het bestuur heeft besloten om in verband met de regels rondom covid-19 de komende najaars ALV te houden op dinsdag 24 november in wijkgebouw De Schuttersheuvel aan de Harmen Sytstrastraat 8a te Sneek. Het bestuur heeft dit besloten omdat in verband de coronaregels een gebruikelijke ALV in onze clubruimte niet goed mogelijk is / wordt, terwijl we wel graag fysiek met elkaar die ALV willen houdenLees verder....

Dames Acht.jpg

 

Covid-19  en  de  club

11 september 2020

Voorlopig zijn we nog niet van dit virus af. Het schijnt dat er vooral besmettingen in huiselijke kring plaats vinden. Dit heeft consequenties. We zullen meer binnen gaan zitten voor en na het roeien. Het bestuur dringt er op aan scherp te letten op de nodige afstand. Naast de twee ingangen zijn aan de buitenkant desinfecteer dispensers geplaatst. Maak er gebruik van! Het schoonmaken van de handles is dan minder noodzakelijk. Als de stuur te dicht bij de slag zit, kan er een gelaatscherm worden gebruikt. Ze liggen in de kantine naast de ingang. Het is ook aan te raden in dezelfde groepen te blijven roeien. Iets minder kans op besmetting.

Dames Acht.jpgWarme Kersenboerenwafeltocht

24 september 2020

Op 3 oktober a.s. organiseert de toercommissie van RV Aengwirden te Heerenveen de Warme Kersenboerentocht. Deze tocht is open voor leden van de andere Friese roeiverenigingen. De tocht is 12 km lang ….. Lees verder…..

 

IMG-20200915-WA0000.jpgWij gaan elektrisch varen

16 september 2020

Om in de toekomst schoner en met minder geluid te kunnen varen nemen wij afscheid van de benzine motoren. De coach heeft nu geen last meer van storend motorgeluid bij het volgen van de dames – acht.

 

 

 

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!