De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek
VAARVERBOD
Home | Nieuws | Nieuwsbrief oktober 2018

 NIeuwsbrief Oktober 2018

Algemene ledenvergadering op 31 oktober

Op 31 oktober is de ALV (algemene ledenvergadering) om 19.30 uur op het clubhuis. De stukken worden kort tevoren per e-mail aan elk lid toegestuurd. Komt allen!

Start nieuwe opleiding tot roeicoach in 2019

Beste leden,

Voorjaar 2019 starten we weer met een opleiding tot roeicoach. Bij voldoende belangstelling zal de cursus op de club gegeven worden. Je leert de roeihaal analyseren, en verbeteren d.m.v. gerichte oefeningen. Voor meer informatie zie de website www.roeicoach.com

Het gaat dan om de opleiding tot roeicoach niveau A. In principe 4 dagdelen theorie, en 2 ochtenden praktijk.

De afspraak met het bestuur is dat de club de cursus betaalt, maar dat je dan wel beschikbaar bent om 2-3 jaar daadwerkelijk instructie te geven.

De voorgestelde data zijn: theorie-avonden op 29 januari, 12 en 26 februari en 26 maart. De Praktijkdagen vallen op zaterdag 16 maart en 13 april.

Dus heb je hiervoor belangstelling, en wil je meer weten over de roeihaal en het geven van instructie, geef je dan op bij Ieke Dekker of Jan Prange. We horen graag van je en zijn natuurlijk ook beschikbaar voor eventuele vragen!

Vooraankondiging: Pietentocht op 17-11

Het lijkt nog ver, maar voor we het weten is het al november! Schrijf de datum alvast in je agenda: op 17 november organiseert de toercommissie de laatste tocht van het jaar. We gaan met de kerkboot een mooie en gezellige tocht maken op de prachtige wateren rond Sneek! In oktober zal er een intekenlijst in de kantine hangen, waarop je je kunt inschrijven. De route zal afhangen van het weer en wordt tegen die tijd bekend gemaakt.

Hoera, de poetsavonden 2018 bekend

Onze mogelijkheden om op een gewone avond te roeien worden nu weer snel minder en straks, als de wintertijd weer ingaat, is dat voor de meesten helemaal voorbij. Jammer, maar we kijken terug op een prachtige zomer met een bijzonder lange periode met ideaal roeiweer en dat mogen we dankbaar aanvaarden als we nu de rustigere periode ingaan.

Menigeen kijkt al weer uit naar de jaarlijkse poetsavonden die voor ons bij het najaar horen zoals de kastanjes en de bladeren die van de bomen vallen.

Dit jaar hebben wij zeven avonden/middagen gepland, zeven keer de kans om mee te doen; vijf keer in de avonduren en twee keer in de middag. De dagen zijn

  • dinsdag 30 oktober 19-15 t/m 21-30 uur

  • donderdag 1 november 14-00 t/m 16-30 uur

  • donderdag 1 november 19-15 t/m 21-30 uur

  • dinsdag 6 november 19-15 t/m 21-30 uur

  • woensdag 7 november 19-15 t/m 21-30 uur

  • donderdag 8 november 14-00 t/m 16-30 uur

  • donderdag 8 november 19-15 t/m 21-30 uur

Op woensdag 31 oktober wordt niet gepoetst i.v.m. de algemene ledenvergadering (hint!)

De inschrijflijsten hangen weer in de kantine. Met zes personen per avond/middag kunnen we het werk goed aan.

Met name de nieuwe leden van de Geeuw zijn hiervoor gevraagd, maar zeker ook alle ervaren roeiers. Laten we samen goed voor onze boten zorgen!

Vrijwilligersborrel op 11 november

Op 11 november vanaf 16.00 uur worden alle actieve vrijwilligers van onze club uitgenodigd voor een roeiactiviteit met daarna een borrel en maaltijd. De betreffende vrijwilligers ontvangen eerdaags een persoonlijke uitnodiging.

 

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!