De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek
Home | Nieuws | Nieuwsbrief november 2018

 Nieuwsbrief november 2018

Kom binnen en stap eens in!

De wintertijd is ingegaan. In de avonduren nog even roeien is er niet meer bij. De duisternis heeft vat op vaste roeimomenten en toch wil je elke week tenminste 1 maal roeien.
Hoe nu verder? Er is op zaterdagochtend instap-roeien!! Iedereen die ritme in zijn / haar roeihaal wil houden kan op zaterdag ochtend instappen.
De inloop is zo ongeveer om 9.45 uur. Het is de bedoeling dat we om net vóór 10.00 uur tellen met hoeveel roeiers we aanwezig zijn. Beschikbare boten worden dan afgeschreven. Soms wachten we even op een boot die al op het water is en spoedig gaat afmeren zodat we die over kunnen nemen.
Iedereen is welkom. Zeker voor roeiers die minder ervaren zijn is het goed om eens bij anderen dan alleen het lesgroepje in de boot te stappen. Je leert dan nog veel meer en wordt een betere roeier!

Wij zien je graag komen! De begeleiders van het instap-roeien op zaterdag: Elisa, Pietie, Jack en Fred.

Beëindigen lidmaatschap

Het lidmaatschap van onze club loopt van 1 januari tot en met 31 december van enig jaar. Opzeggingen moeten plaats vinden 1 maand voor het einde van een jaar, dus vóór 1 december. Opzeggingen kunnen schriftelijk of via de email gedaan worden aan de secretaris. (secretaris@degeeuw.nl ) Je krijgt altijd een bevestiging van een opzegging. Het bestuur wil ook graag weten wat de reden is van opzegging. Dit in verband met eventuele beleidsmatige aanpassingen.

Impressie zonnetocht 29/30 september

ZON RELAX ONTMOETINGEN het was er allemaal, spartaans geslapen en culinair diner in hotel Oostergoo te GROUW...

Notulen ALV

Op 31 oktober jl. was de najaars ALV. Hier kun je de notulen lezen. 
Op deze ALV is de privacyverklaring vastgesteld. Deze lees je hier.

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!