De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek
VAARVERBOD
Home | Nieuws | Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017


Notulen ALV van 31 oktober

De Algemene Ledenvergadering heeft plaatsgevonden op 31 oktober jl. De notulen zijn hier te lezen.
 

Weerribben roeimarathon

Op zaterdag 7 april 2018 organiseert Roeivereniging ’t Diep uit Steenwijk weer de jaarlijkse roeimarathon. De marathon is 55 km lang en voert door het prachtige Weerribben en Wieden gebied in NW-Overijssel. De mogelijkheid bestaat om met de wedstrijd- of prestatietocht mee te doen. De wedstrijd telt mee voor het KNRB-marathon klassement.

Er kan worden gevaren met wherries, C2+ of C4+. Het is een prima training voor de Elfsteden roeimarathon, maar je kunt natuurlijk ook meedoen als je niet van plan bent de Elfsteden te roeien! De marathon is bedoeld voor de sportieve roeier, man of vrouw, jong of oud.

Als je belangstelling hebt voor deze tocht dan kun je je opgeven bij Peter Wiersma. Stuur dan een e-mail naar apwiersma@quicknet.nl. Geef ook aan of je een voorkeur hebt voor de wedstrijd- of de prestatietocht en voor welk van de hiervoor genoemde boottypes.
Peter Wiersma

Herhaalde oproep: afmelden als lid

Afmelden als lid moet vóór 1 december van het lopende jaar gebeuren. Afmelden na 1 december heeft tot gevolg dat de club nog voor het komende jaar de bijdrage aan de Roeibond moet voldoen.

Afmelden na 1 januari heeft tot gevolg dat je ook nog voor het lopende jaar contributie betaalt. Afmelden bij voorkeur via een mail aan de secretaris of anders via een brief; heel graag met vermelding van de reden.

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!