De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek
VAARVERBOD
Home | Nieuws | Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017, jaargang 4, nummer 3

Uitnodiging ALV en wijziging in bestuur

Bij deze worden alle leden van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 23 maart vanaf 19.30 uur. De agenda en de stukken worden binnenkort via de mail naar alle leden verzonden.

In de komende ALV op 23 maart a.s. zullen er twee mutaties in het bestuur zijn. Rosanne Doting heeft haar periode van drie jaar erop zitten en ziet af van een tweede termijn. Zij wordt in de functie van penningmeester opgevolgd door Sjouwe Haanstra. Aad Verhagen heeft aangegeven dat hij zijn functie als secretaris wil neerleggen om privé redenen. Hij wordt in de functie als secretaris opgevolgd door Hans Lunter. Hiermee is het bestuur weer voltallig.

Vroege vogeltocht op 18 maart '17

Om kwart over zes komen we bij de club bij elkaar en om half zeven zullen we vertrekken van het vlot. Het wordt een roeitocht van rond de 25 km. in C-boten, dus voor iedereen die het diploma scullen 2 heeft behaald. Wij zorgen voor een uitgebreide pauze en samen …… vooral  zullen we genieten van het bijzondere licht in de morgen op het water, de ontwakende natuur en het roeien met elkaar. Rond 10.15 uur zullen we weer terug zijn bij De Geeuw. De kosten voor deelname zijn € 7,50 per persoon. De inschrijflijst hangt op het prikbord. Je kunt je inschrijven tot maandag 13 maart. 

Estafettetocht zondag 9 april

De toercommissie organiseert een dagtocht van circa 40 á 45 km, waarbij de deelnemers afwisselend gaan roeien en fietsen. Wij vertrekken vanaf ons eigen vlot en roeien in C-materiaal, skullen-2 is vereist. De organisatoren geven nog nader bericht over deze tocht en het moment dat er ingeschreven kan worden. De route en tussenstops zijn nog een verrassing.

Utrechtse roeitocht ‘gràcht en pràcht’

Op 13 en 14 mei 2017 organiseert de toercommissie een 2 daagse roeitocht op de Utrechtse Heuvelrug. We varen in wherry’s. Op zaterdag 13 mei rijden met eigen auto’s en één aanhanger naar de Utrechtse Roeivereniging Viking. Na het uitladen en een kopje koffie op de vereniging, roeien we om 12.00 de Vaarsche Rijn op. Van daaruit varen we naar het zuidelijke deel van de Singel rond Utrecht. Daar buigen we af, de Kromme Rijn op. Hier passeren we kasteel Rhijnauwen, tegenwoordig een Stayokay waar wij later op de dag zullen aanmeren voor het diner en de overnachting. Op zondag varen we over de Kromme Rijn richting Utrecht om daar over de Singel en door de Oude Gracht te varen. We verwachten rond drie uur weer op de roeivereniging Viking aan te komen. De inschrijflijst hangt op het prikbord. Er is plaats voor 20 deelnemers. Lees hier meer info.

Info toertochten via nieuwsbrief en prikbord

Vanaf nu worden er geen aparte e-mails over toertochten meer verzonden aan de leden door de secretaris. De toertochten worden bekend gemaakt op de website, in de nieuwsbrief en op het prikbord in de kantine.

Toertocht Litouwen

Frans Middelhoff kreeg een bericht van Hans-Heinrich Busse uit Hamburg die 2 jaar geleden onze kerkboot huurde, dat hij een internationale toertocht organiseert op de Memel in Litouwen van 8 tot 16 augustus a.s.
Voor geïnteresseerden zie website Rv Hansa Hamburg, Wanderfahrten von Vida und Hans-Heinricht Busse: http://rghansa.de. Zijn vrouw komt uit Litouwen, informatie ook bij Vida.Hans-Heinrich@t-online.de

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!