De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek
Home | Lid worden | Kennismakingsochtend

Kennismakingsochtend RV De Geeuw

Heb je nog nooit geroeid en wil je eens kijken of roeien iets voor je is? Dat kan. Ieder voorjaar organiseren wij een kennismakingsochtend. Dit jaar op zaterdag 23 maart 2019 van 9.00 tot 12.00 uur op onze roeivereniging.Vlak bij de brandweerkazerne aan de Geeuw:  Malta 1a  8601 GW Sneek

Het programma
Ontvangst met koffie, welkom, uitleg opzet instructie. Daarna een rondleiding over het terrein, door de botenloods en de werkplaats.
We oefenen op de ergometer en als het weer het toelaat roei je vandaag al je eerste keer! Natuurlijk met begeleiding van een ervaren roeier in een stabiele boot. In ieder geval kun je in onze  roeibak al even de roeihaal uitproberen.
Aan het eind kun je je inschrijven voor 3 proeflessen en daarna kun je aangeven of je wilt gaan roeien of niet.

Heb je interesse?

Geef je dan op voor de kennismakingsochtend door een e-mail te sturen aan de instructiecommissie. Je krijgt dan begin maart informatie met de details.

Na de kennismakingsochtend kun je in drie proeflessen kijken of het roeien echt jouw sport kan worden. De proeflessen worden in de twee aansluitende weken gegeven.

Ervaren roeier?

Ben je een ervaren roeier en/of heb je al eerder geroeid? Neem dan contact op met de secretaris om te overleggen op welke manier je kunt ‘instromen’ in de vereniging.


 

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!