De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek
Home | Lid worden

Lid worden van Roeivereniging De Geeuw

Zin om te komen roeien bij Roeivereniging De Geeuw in Sneek? Dat kan, je bent van harte welkom. De vereniging is altijd blij met nieuwe leden: jong, oud, man, vrouw, ervaren of onervaren, dat maakt niet uit. Je bent welkom om je aan te sluiten en wij doen ons best om je op weg te helpen en je thuis te laten voelen. De ervaring leert dat de meeste al snel hun weg vinden binnen de vereniging. Het vergt wel een inspanning van jezelf, je moet zelf actief zijn om een ploegje te vormen of je aan te sluiten bij een bestaand ploegje.

De eerstvolgende kennismakingsochtend is op 29 mei 2021 (als de omstandgheden het toelaten).

Kom je ook? Laat het ons weten via: instructie@degeeuw.nl

 

Lid worden voor ervaren roeiers

Heb je roeiervaring en wil je je aansluiten bij onze vereniging, dan kan dat altijd.  Stuur even een bericht naar de secretaris (secretaris@degeeuw.nl) of neem contact op met de roeicommissaris (instructie@degeeuw.nl) .    

De komende weken (voorjaar 2021) organiseren we speciaal voor ervaren roeiers introductiemomenten op de club op woensdagavond om 19.00 uur en op zondagmorgen 10.30 uur. Zin om mee te doen? Stuur een bericht naar de secretaris (secretaris@degeeuw.nl) en we nemen contact met je op.

 

 

 

 

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!