Paginanaam

 

Landelijke Toertocht rondom Sneek

Jaarlijks organiseert de toercommissie van RV De Geeuw een tocht voor recreatieve roeiers. Deelnemers maken kennis met het prachtige roeiwater rondom Sneek. In ons waterrijke gebied is weer een mooie route van ± 30km uitgezet. De route voert u langs het Sneekermeer, over poelen en kleine wateren naar de haven van Langweer. Daar staat een lunch gereed. Op de terugreis gaan we via de dorpen Uitwellingerga en Oppenhuizen en door het centrum van Sneek terug naar De Geeuw. Er wordt geroeid in wherry's en C-boten.

 

Landelijke toertocht op 10 juni 2023: De Fryske Marren-route

Jaarlijks organiseert de toercommissie van RV De Geeuw een tocht voor recreatieve roeiers van landelijke roeiverenigingen. Deelnemers maken kennis met het prachtige roeiwater rondom Sneek. In ons waterrijke gebied is weer een mooie route van ± 30km uitgezet. De route voert u langs het Sneekermeer, over poelen en kleine wateren naar de haven van Langweer. Daar wordt de lunch gebruikt . Op de terugreis gaan we via de dorpen Uitwellingerga en Oppenhuizen en door het centrum van Sneek terug naar De Geeuw. Er wordt geroeid in wherry's en C-boten.

 
 
 

Moeilijkheidsgraad

Voor deze tocht is een goede conditie vereist. Meerderheid van roeiers & stuur Sc2/St2 gecertificeerd. Zelfstandig kunnen kaartlezen. Kans op beroeps- en pleziervaart.

 

Aanleg- en wisselplaatsen onderweg

Voldoende en verspreid over gehele route. Faciliteiten: wc’s bij lunchplaats. Op enkele plaatsen picknicktafels.

 

Kosten voor de roeitocht

De kosten voor deze verzorgde dag bedragen € 35,00 p.p. Bij de prijs inbegrepen is het gebruik van de boten van onze vereniging, ontvangst met koffie/thee en sûkerbôle, een drankje bij terugkeer in Sneek en een afsluitend dinerbuffet (excl. consumpties). Inschrijven kan tot 27 mei 2023. Na ontvangst van de inlegkosten, wordt uw definitief ingedeeld in een boot.

 

Meer informatie of aanmelden kan via thcotreotekjilednal.[antispam].@degeeuw.nl. Roeivereniging de Geeuw kan maximaal 52 gasten een plaatsje geven. U kunt zich inschrijven met een (kleine) groep of individueel.