geeuwlogo-a3
 

Roeivereniging De Geeuw is dé roeivereniging voor Sneek en omstreken. Ons clubgebouw ligt in een prachtig waterrijk gebied met veel mogelijkheden voor zowel beginnende als ervaren roeiers.

 
 

vereniging

Roeivereniging De Geeuw is een actieve vereniging met ca. 200 leden uit Sneek en de wijde omgeving. Alles draait in de eerste plaats om roeien. In de loods ligt een goed onderhouden vloot van 45 boten, voor zowel beginners als gevorderden. De vereniging is de trotse bezitter van een Finse kerkboot, een bijzondere roeiboot met 14 roeiplaatsen, die regelmatig verhuurd wordt aan roeiers van andere verenigingen voor een tocht over het mooie Friese water.

 
kerkboot-a 2
 

Het clubgebouw ligt een paar honderd meter ten zuiden van de Waterpoort, aan de Geeuw. Er zijn veel mogelijkheden voor een afwisselende roeitocht; vanaf het vlot kun je alle kanten op. Voor het clubgebouw is ruim oefenwater en er is een grasveld dat met mooi weer verandert in een gezellig terras. En natuurlijk is er een gezellige kantine.
Locatie:  Malta 1a;  8601 GW  SNEEK

Voor het weergeven van de Facebook widget dient u de 'overige cookies' te accepteren via uw cookie instellingen.
 
 
 

Roeiwater

Je kunt prachtig roeien in de omgeving van Sneek. Beginnende roeiers starten op de Geeuw voor het vlot van de vereniging. Al snel kun je vanaf daar verder over het aquaduct richting IJlst, of naar de Waterpoort.

 
19-septa
 
 
 

Roeivereniging de Geeuw
Malta 1a
8601GW SNEEK
Nederland

 

siraterces.[antispam].@degeeuw.nl