De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek
VAARVERBOD
Home | Home | Vlotvernieuwing2

 

Woensdag 19 oktober.

Vandaag is het oude vlot weggesleept.  Het eerst nieuwe gedeelte is voor de roeibak  gesleept.Met het tweede en derde deel wodt doorgewerkt. De walbevestigingen zijn voor een deel met gerecycled materiaal gemaakt. De binnenkant van de buis die heen en weer schuift is deels gemaakt vanoude  manchetten van een riem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag 20 oktober

Nadat het oude vlot is weggesleept is er vandaag ruimte om de twee overgebleven delen in het water te hijsen en ze aan elkaar te bevestigen. Nu moeten de walbevestigingen nog aan de wal vastgemaakt worden maar eerst moet nog iets aan de wal opgeruimd worden om het vlot precies aan de wal te krijgen. Onder water is nog iets dat verwijderd moet worden. Nu het terrein weer vrij van alles is kan die worden  schoongemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 21 oktober

Het vlot is vandaag vastgemaakt aan de wal.  Er was wel enig"onderwaterwerk"voor nodig. En kan op en neer bewegen. De roosters die aan de walkant zaten zijn nu niet meer nodig. Er is ook geen gevaar meer dat je tussen de wal en het vlot instapt. Het vlot is nu een  geheel en  de witte waarschuwingsstreep in het middenis niet mee nodig. De laatste foto laat zien hoe het geheel er nu uitziet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!