De Geeuw
De Geeuw 1 De Geeuw 2 De Geeuw 3
ZOEKEN: zoek

Welkom bij roeivereniging De Geeuw in Sneek!

Heb je zin om te roeien op het prachtige roeiwater in en rondom Sneek? Je bent van harte welkom bij roeivereniging De Geeuw in Sneek.Kijk en klik eens rond op onze website en neem dan contact met ons op om kennis te maken en eventueel lid te worden. RV De Geeuw staat open voor nieuwe leden, ervaren en onervaren, recreatieve roeiers en wedstrijdroeiers.   

Lid worden

 

Wil je lid worden, of heb je vragen? Neem dan contact op met de secretaris, of bekijk de pagina met informatie over het lidmaatschap.  Normaal gesproken kun je ook gewoon eens binnenlopen in ons clubgebouw aan de Malta 1-A in Sneek. Op zaterdag- en zondagochtend heb je de meeste kans dat je roeiers tegenkomt, maar ook op andere dagen en momenten wordt er geroeid. 

  NIEUWS  UIT  DE  VERENIGING

Roeien in een ander gebied

Op zaterdag 21 januari waren Inge, Pam, Sjouwe en Marcel aan het roeien bij het Lichtfestival te Amsterdam. Een fot van de Amstel.

 

 

 

 

 

Bestuursnieuws

Een nieuw roei-jaar is aangebroken. Het eerste jaar sinds 2020 waarin we hopelijk niets merken van Corona. Het lijkt al eeuwen geleden....................................lees hier verder.

 

 

       Help.  Ik lig in het water.

Omslaan met de roeiboot in het koude water, veel (beginnende) roeiers zijn er bang voor. Vooral in de skiff, want dan gaan zelfs de meest ervaren roeiers weleens om. Het veilig in de boot klimmen is met de juiste techniek een stuk eenvoudiger. Na eerdere succesvolle edities wordt er ook deze winter een skiffklim-training georganiseerd in Zwembad It Rak. Tijdens de training leren deelnemers om in geval van nood weer snel en met behoud van materiaal in de skiff te klimmen. Wel een fijn idee voor de resterende wintermaanden!  

Datum: zondag 29 januari ’23

Tijd: 16:30-17:30 & 17:30-18:30 uur

Locatie: Zwembad It Rak Sneek

Niveau:Ervaring in skiffen is wel een vereiste.
Aanmelden kan via een mail naar instructie@degeeuw.nl.

 

Bekijk het onderstaande filmpje voor uitleg over de klimtechniek: https://www.youtube.com/watch?v=MZL-FNhFGZI

 

 

    Kortebaan schaatsen of  Roeien

Skylla Wolvega in samenwerking met de IJsvereniging van Nijelamer het voornemen heeft een roeiwedstrijd te
organiseren. Lees hier verder.

28 dec. Er is een nieuw bericht binnen. It giet oan!!

Bekijk het vorige bericht.

 

 

 

     Agenda 2023

Onder het tablad AGENDA van de website  staat de  agenda voor het jaar 2023. Waarschijnlijk  zullen er nog meer data  in opgenomen worden.

 

 

 

 

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!