De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek
Home | Home | Feestdag op 3 september

 

 

Kom je EFFE WEFFE?

 

Het Wedstrijdroeien met aansluitend Eten was vorig jaar een enorm succes. Reden voor een vervolg in 2022 én een Feestje. Oftewel, we gaan WEFFE

Laat je deze middag en avond verrassen door (al dan niet sportieve) ontmoetingen met bekende en minder bekende clubgenoten. Dat wil je toch niet missen? Joinus!

 


Wanneer?

Zaterdag 3 september van 16.00 uur tot ca 23 uur.

 

Waar?

In en aan het water rondom Malta 1A.

 

Voor wie?

Voor alle Geeuwleden die zin hebben in een sportieve maar zeker ook gezellige uitdaging.

 

Hoe ziet het programma eruit?

Van 16.00 uur tot 19.00 uur gaan we wedstrijdroeien over 500 meter. Aansluitend is er een borrel om de keel te smeren en eten om de verbrande calorieën weer aan te vullen. En dan bij het schemeren, als de muziek langzamerhand de overhand gaat nemen, kan je een dansje wagen…

 

 

 

 

 

Ja, ik wil graag WEFFE! Wat moet ik doen?

Je kan je opgeven via het aanmeldformulier in de kantine of via de mail secretaris@degeeuw.nl.  Je kan je individueel aanmelden maar ook als groepje. Je mag ook je voorkeur qua boot aangeven. De activiteitencommissie kijkt dan wat mogelijk is.

 

Kan ik ook alleen EFFE?

Ja hoor, als je om wat voor reden niet mee kan doen met wedstrijdroeien dan ben je meer dan welkom bij het Eten en het Feest!

  

Wat kost dat wel niet?

Natuurlijk heel veel. Maar daar gaan we je niet mee lastig vallen. We vragen een eigen bijdrage van 

€ 10,00 per persoon voor de hele middag en avond. Drankjes zijn voor eigen rekening. Je kan dus niemand de schuld geven als je te diep in het glaasje kijkt ;-)

 

Let op: Je kan je tot en met 31 augustus 2022 opgeven!

 

Wij hebben zin om met jullie te gaan WEFFE. Gezien het succes van vorig jaar gaan we ervan uit dat het nog drukker wordt aan de Geeuw dan vorig jaar. 

See youall bij ‘Kom je EFFE WEFFE?’ op zaterdag 3 september!

 

De Activiteitencommissie

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!