De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek
Home | Home | Elfstedenroeitocht 2022

 

 

De Elf-Steden-Tocht     op 27/28 mei 2022

 

 

De tocht gaat dit jaar weer door - zal het ons lukken om ook deze keer weer mee te doen aan de ElfStedenTocht? Na twee jaar geen Elf-Steden-Roeimarathon willen we nu zeker weer een boot aan de start in Leeuwarden hebben en daarvoor hebben we jouw nodig.

Een tocht voor iedereen?

 - Nee, want je moet wel goed geoefend en goed getraind zijn, wil je de tocht meeroeien. Zon, wind tegen of regen, we moeten het gemiddelde van 11 km/h halen.

- Ja, want er zijn wel vele mogelijkheden om bij de tocht betrokken te zijn. En als het niet als roeier is, dan misschien als chauffeur, kantinedienst of stempelpost.

Om ons goed te kunnen voorbereiden en alle afspraken te kunnen maken is het belangrijk om er op tijd (lees: zo snel mogelijk) mee te beginnen. Geef je daarom zo snel mogelijk op. Zo als je het inmiddels gewend bent hangt de inschrijflijst op het prikboord. Aanmelden per mail of telefoon kan ook met het onder vermelde adres/nummer.

Er staat al een datum gepland waarop we met z'n allen bij elkaar komen en alle nodige afspraken maken:

Op woensdag, 30 maart 2022 om 19-30 uur zien we elkaar in de kantine van De Geeuw.

 

De voorbereidingstijd is dit jaar kort maar gelukkig zijn er vele Geeuwer's die goed getraind en fit zijn. Dat bleek ook bij de Marathontocht van 6 maart waar de deelnemers een prima prestatie hebben laten zien. Vele potentiële Elf-Steden-Tocht-Roeiers dus ....

Wil je meer weten over de tocht, spreek ons aan, bel mij of stuur een mail! En ook de talrijke Elf-Steden-Roeiers die de Geeuw kent willen jou vast iets over de tocht vertellen. Neem er even de tijd voor, er zijn Elf-Steden-Veteranen die houden niet meer op te  vertellen als ze een keer over de Toch Der Tochten beginnen!

Thomas Klein; thomasklein@kpnmail.nl; 0515-423389 / 06-28911543

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!