De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek
Home | Afschrijfboek

Afschrijfboek

Roeivereniging de Geeuw werkt met een digitaal afschrijfboek voor boten.

Elk lid van de vereniging heeft een persoonlijke e-mail met instructies ontvangen.

Het afschrijfboek vind je hier.

Update mei 2019:

Inmiddels werken we al een paar weken met het digitale afschrijfboek en grotendeels gaat dat uitstekend. Toch zijn we tegen een paar onduidelijkheden aangelopen en daarvoor graag jullie aandacht.  

1.    Als je geen keerpunt of km roeiafstand  invoert krijg je binnen 24 uur de melding zoals die op de bijlage geel omkaderd is aangegeven. Graag km invoeren en niets wissen want dan missen we de outing. Desnoods kun je 1 km invoeren om die melding kwijt te raken.
2.    Verder is de afspraak dat we bij afvaart, in één beweging met het bevestigen, alle bemanningsleden (roeiers én stuur)vermelden, zo als we dat in het papieren boek ook hebben gedaan. We willen graag weten wie er op het water zijn en wie desgewenst informatie kan verstrekken.
3.    Diegene die de bevoegdheden BR2 en BR3 hebben zien dat niet bij “Mijn gegevens”, ik heb dat wel ingevoerd maar er zit een foutje in het programma. Dit wordt binnenkort hersteld. (Ik heb hier overigens maar één opmerking over gekregen van de 51 roeiers die dit betreft, dus dit zal ook wel niet gelezen worden……….) Conclusie: het systeem werkt ook zonder de gebruiksaanwijzing te lezen!

In het kort hieronder nog even hoe het werkt:
1. Afschrijven kan op de laptop in de kantine of op elke willekeurige PC of smartphone die aan internet zit.
2. Inloggen kan via de site van De Geeuw, tab AFSCHRIJFBOEK.
3. Of via https://geeuw.afschrijfboek.nl/
4. Je roeicode is persoonlijk en per e-mail heb je een wachtwoord ontvangen.
5. Je wachtwoord kun je wijzigen bij: Mijn gegevens.
6. Het afschrijven wijst zichzelf, er is ook nog een korte en een uitvoerige handleiding bijgevoegd voor alle mogelijkheden.
8. Als je de boot een of meerdere dagen tevoren gereserveerd hebt moet je dit op de dag van afvaart bevestigen, anders vervalt de reservering 15 minuten na het reserveringstijdstip.
9. Reserveren kan tot 8 dagen tevoren.
10. Voor mederoeiers is het voor ons voldoende dat alleen de voornaam ingevoerd wordt, echter als iemand wil dat haar of zijn statistiek bijgehouden wordt dan moet de roeicode van de betreffende persoon ingevoerd worden.
11. Coach, keerpunt en km invullen hoeft niet persé.
12. Na het reserveren uitloggen via de rode knop rechtsboven, daarmee voorkom je dat iemand anders op jouw naam ook een boot reserveert.

 

Een korte handleiding vind je hier.

Een uitgebreide handleiding vind je hier.

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!