De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek
VAARVERBOD
Home | VERSLAGEN | 3 sept 2022

 

 

IMPRESSIES VAN HET ROEIFEEST  OP 3 SEPTEMBER 2022 
 

Het weer was weer geweldig, de veertien bemanningen van de boten streden op hun uiterste kunnen, het grasveld met de tafels was helemaal bezet, de barbecue kon de vraag bijna niet aan, kortom: het was weer een geweldig evenement.

Om ongeveer half vijf begon de roeiwedstrijd waaraan   15  boten meededen.  En die verliep perfect. Op de Geeuw was een wedstrijdbaan van 500 m uitgezet.  Twee boten verschenen tegelijkertijd aan de start.  Over de uitslag kon niet worden gecorrespondeerd, maar daar had na afloop ook niemand behoefte aan. De uitslag  kun je  bekijken  in het ledendeel van de website, klik hierop.

Na de wedstrijd konden we onder het genot van een drankje napraten over de wedstrijd. Voor de barbecue hadden zich iets meer dan zeventig leden aangemeld. De mensen bij de barbecue hadden het er druk mee. Ook de gedekte tafels met heerlijker gerechten  konden op een warme belangstelling rekenen. Alle eer aan de bedenkers en uitvoerders  van  dit  moois.! Na  tien uur  werd er langzamerhand een begin gemaakt met het opruimen.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Verder: klik hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!