De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek
VAARVERBOD
Home | Agenda | Toertochten 2020 - meer informatie

Meer informatie toertochten 2020

Als er meer info beschikbaar is van de toertochten, dan lees je die info hieronder.

Vroege vogeltocht 28 maart!

Buiten lijkt het al voorjaar qua temperatuur, toch komen er misschien/hopelijk nog wat ijsdagen voor de schaatsliefhebbers . En daarna komen ook de roeiers uit de winterslaap.

Als start van het toerroeiseizoen gaan we traditioneel eind maart op vroege-vogel-tocht. Zaterdag 28 maart 2020 vertrekken we tegen zeven uur voor een tocht van ongeveer 20 km, we roeien in C-materiaal. De planning is om zeer waarschijnlijk onderweg ergens te genieten van warme koffie of chocomel mét... Terugkomst aan het vlot tegen 11 uur.

Nadere informatie en de uitnodiging om in te schrijven hangt vanaf 28 februari op het prikbord. De inschrijving sluit op 19 maart!

 

18 april: Fietsen en roeien, open inschrijving in het kader van de Friese Roeikalender

Op zaterdag 18 april organiseert de toercommissie in het kader van de Friese Roeikalender een Roei-en-Fietstocht.

Dit betekent dat deze tocht voor zowel leden van De Geeuw als ook voor leden van de andere Friese roeiverenigingen opengesteld is. De start is vanaf het vlot van onze vereniging. De ene helft van de deelnemers roeit via de Houkesloot, Jentsjemar, Langweerderwielen naar Langweer, circa15 km.

De andere helft fietst onder begeleiding van onze gids Bouwe een mooie route naar Langweer, circa 25 km. In Langweer wordt gezamenlijk geluncht, na de lunch wordt er gewisseld. De roeiers fietsen samen met de gids via een mooie route naar Sneek terug en de deelnemers die gefietst hebben vervolgen de route in de boot via Uitwellingerga naar Sneek.

Er wordt geroeid in wherry's, C2, C3, C4 boten. Niveau: Scullen 2, Sturen 2. Verzamelen om: 9.00 uur Terug om ongeveer: 15.30/16.00 uur. Kosten €7,50 pp dit is inclusief : koffie, thee, koek, lunch (soep en een broodje) en de oversteek pontje.

Intekenen kan van 7 maart tot 4 april op het inschrijfformulier in de kantine. De deelnemende Geeuwleden wordt gevraagd deze dag een fiets beschikbaar te stellen. 

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!