De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek
Home | Agenda | KikaRow

KikaRow

Hoe mooi zou het zijn om KinderKanker gewoon de wereld uit te roeien?

Voor zo'n actie zou ik wel warm willen lopen en ik weet wel zeker dat er velen zijn in onze vereniging die hieraan zouden willen bijdragen.

Begin van dit jaar werden wij als bestuur van De Geeuw benaderd door een meneer die, gemotiveerd door een persoonlijke ervaring, alles in het werk wil stellen om zo dicht mogelijk bij dat doel te komen. Omdat hij zelf een enthousiaste roeier is heeft hij de stichting KikaRow in het leven geroepen die door roeiactiviteiten geld verzamelt voor het Prinses Maxima Instituut dat zich bezig houdt met onderzoek naar KinderKanker en de bestrijding ervan.

Voor 2019 heeft de stichting KikaRow een roeitocht gepland door heel Nederland. Aan 14 weekenden zullen roeiboten met wisselende bemanningen van Uitgeest via de Waddeneilanden naar Utrecht varen. Zo zal de vloot en de bemensing, bestaande uit zo veel mogelijk survivers, mensen die op jonge leeftijd van kanker zijn genezen, vrijwilligers en begeleiders op de wal en op het water, ook door Friesland komen en daarvoor heeft men ons om hulp gevraagd.

Hoe kunnen wij helpen? - Wat kan onze bijdrage zijn?

De mogelijkheden zijn veelvuldig, te denken aan onderdak voor het team, hulp bij het plannen van de route, sponsorwerving, (ludieke) activiteiten tijdens de tocht door Sneek/Friesland om aandacht te trekken en geld op te halen, logistieke ondersteuning, .....

Graag willen wij een werkgroep bij elkaar brengen om deze unieke tocht te steunen en te helpen hem tot een succes te maken en daarvoor zoeken wij mensen die in die werkgroep mee willen denken en doen. Het eerste contact met de coördinator voor Friesland is al geweest en er is al veel informatie-, oproep- en wervingsmateriaal aanwezig. - Nu nog de enthousiaste mensen die deze activiteit in Friesland tot leven willen brengen.

Als jij nu denkt, ja, daar wil ik wel aan meewerken, meld je dan bij een lid van het bestuur. Wie zit er nog allemaal in? - Dat weet je toch: Dat zijn

* Don Brunet (voorzitter),

* Sjouwe Haanstra (penningmeester),

* Ieke Dekker (roeicommissaris),

* Hans Lunter (secretaris) en

* Thomas Klein (materiaalcommissaris).

(Zo, is dat ook weer eens gezegd!)

Enthousiast? Mail naar secretaris@degeeuw.nl. Wij zorgen dan dat alle geïnteresseerden bij elkaar komen en snel aan hun klus kunnen beginnen.

Misschien lukt het niet helemaal om KinderKanker de wereld uit te roeien, we kunnen wel een steentje eraan bijdragen dat we met z'n allen dat doel dichter bij komen. - Hoe mooi is dat?!

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!