De Geeuw
De Geeuw
ZOEKEN: zoek
Home | Agenda | Horzol marathon

HORZOL roeimarathon op zondag 13 oktober a.s.

Na de prachtige Weerribben-roeimarathon in april, waar twee C4’en van De Geeuw aan mee deden, bestaat nu de mogelijkheid om je in te schrijven voor een roeimarathon in de Kop van Noord-Holland.

Op zondag 13 oktober 2019 organiseert Roeivereniging Ossa uit Heerhugowaard de jaarlijkse Horzol-roeimarathon (www.horzol.nl ). De marathon is 51 km lang. De mogelijkheid bestaat om met de wedstrijd- of prestatietocht mee te doen. De wedstrijd telt mee voor het KNRB-marathon klassement. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een toertocht van 35 0f 44 km te varen.

Er kan worden gevaren met C2+ of C4+. De marathon is bedoeld voor de sportieve en ervaren roeier, man of vrouw, jong of oud. De kosten voor deelname bedragen € 12,50 per persoon. Desgewenst kun je na afloop voor € 12,50 nog meedoen aan een gezamenlijke maaltijd.

Als je belangstelling hebt voor deze tocht, geef je dan op bij Peter Wiersma door vóór 15 september een e-mail te sturen naar apwiersma@quicknet.nl. Geef ook aan of je een voorkeur hebt voor de wedstrijd- of de prestatietocht of de toertocht. Je kunt je individueel opgeven of per team.

De bedoeling is om boten te huren bij Ossa, zodat we niet zelf met een (geleende) botenwagen hoeven te rijden.

SPONSOREN:

finx
webdesign studio vet!